Wat brengen leerlingen mee?

Merit voert een kostenbewust beleid waardoor we de bijdrage van ouders in de schoolkosten beperkt kunnen houden. Tegelijk voorzien we bijna alle benodigdheden voor de leerlingen, ook boeken, cursussen, kopies, …, zijn inbegrepen in de schoolkosten. Boeken en andere benodigdheden worden verdeeld in de eerste schoolweek.

Waar moet elke leerling wel zelf voor zorgen:

  • Een boekentas of rugzak
  • Een sporttas, sportschoenen en sportbroek
  • Schrijfgerief

Voorschot van de schoolkosten en ondertekening van het schoolreglement 

Het totale bedrag van de schoolkosten wordt opgevraagd met tien maandelijkse facturen en een voorschot. Ouders van nieuwe leerlingen betalen reeds een voorschot van 100 euro bij inschrijving. Wie al leerling is in de school, betaalt een voorschot van 100 euro in de eerste dagen van september. De eerste maandelijkse factuur komt dan eind september, deze moet betaald zijn vóór 1 november. De volgende maandelijkse factuur moet telkens voor het einde van de volgende maand betaald zijn.

Betalingen van de voorschotten bij inschrijving gebeuren cash of met Bancontact in de school. Betalingen van de maandelijkse facturen gebeuren bij voorkeur door middel van maandelijkse domiciliëring. Bij aanvang van het schooljaar krijgt u de nodige documenten om dit in orde te maken. Eventueel kan ook betaald worden door manuele overschrijving, met Bancontact of cash in de school.

Bij inschrijving krijgt iedereen een verklaring mee in verband met het schoolreglement, dat u nu kan raadplegen op de website van de school. Deze verklaring moet zo snel mogelijk ondertekend worden.

U kan de school steeds contacteren met al uw vragen, we bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug. 

Afbeelding
Vier meisjes lezen in boeken in een klas van Merit.